maniatis img

skai 1003

Σημεία συνέντευξης Γ. Μανιάτη στον ΣΚΑΪ 100,3 με τον Άρη Πορτοσάλτε:

1. Προσωπικές, πολιτικές και ποινικές οι ευθύνες Τσίπρα, Σταθάκη, Σκουρλέτη, αν οδηγήσουν σε κατάρρευση τη ΔΕΗ που θα σημαίνει και κατάρρευση της εθνικής οικονομίας. Τους έχουμε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.

2. Η ΔΕΗ το 2014 προ φόρων, τόκων κι αποσβέσεων, είχε 1,5 δις € κέρδη, ενώ το 2017 είχε μόλις 500 εκατ. €. Αυτοί οι "κοινωνικά ευαίσθητοι" που λένε ότι «νοιάζονται» για τη ΔΕΗ μείωσαν κατά 60% την κερδοφορία της.

3. Έχουν υπογράψει με (0) ΜΗΔΕΝ αντάλλαγμα, η ΔΕΗ να μειώσει κατά 50% το τζίρο της. Η «Μικρή ΔΕΗ» με το 30% έφερνε 6 δις € έσοδα και ανταγωνισμό για φθηνότερα τιμολόγια.

4. Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ «Δεν πληρώνω» έγινε για τους πολίτες «Δεν έχω να πληρώσω». Ο σύμβουλος προτείνει αύξηση τιμολογίων ΔΕΗ. Απαράδεκτο!

5. Η Ελλάδα με απελευθερωμένα δημόσια ΑΕΙ και σύγχρονα ιδιωτικά, να γίνει Διεθνές Κέντρο Ξενόγλωσσων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών με συμβολή 2% ΑΕΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά αλυσοδεμένη την Παιδεία και τη νέα γενιά. Θέλουν την Ελλάδα των επιδομάτων και της μιζέριας.

6. Η ΔΕΗ εξοικονόμησε 1 δις € λόγω πετρελαίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μειώσει τα τιμολόγια ηλεκτρισμού. Αντίθετα, τα αύξησαν 17%. Εκλογές τώρα για προοδευτική διακυβέρνηση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα

 

Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata