maniatis img

PHOTO ANAGNOSTIS 1Η οικογένεια, τα παιδικά χρόνια στο Άργος, η ακαδημαϊκή καριέρα, η ενασχόληση με την πολιτική, η υπουργοποίηση και ο ρόλος ενός βουλευτή. Ο Γιάννης Μανιάτης θυμάται τα παλιά και καταπιάνεται με καίρια προβλήματα του νομού, μιλώντας εφ' όλης της ύλης σε μία ανθρώπινη και διαφωτιστική συνέντευξη στον Άκη Γκάτζιο για το anagnostis.

Ο βουλευτής Αργολίδας και εκ νέου υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής αναφέρεται στην διαφορά ενός απλού βουλευτή και ενός υπουργού που εκλέγεται στην Περιφέρεια, στα κριτήρια με τα οποία θεωρεί πως πρέπει να εκλέγεται ένας βουλευτής αλλά ακόμα και στα ελαττώματά του.

«Θα πρέπει να υπάρξει ένα είδος ΑΣΕΠ στην πολιτική» υπογραμμίζει, υποστηρίζοντας πως ένας βουλευτής θα πρέπει να επιλέγεται από τους ψηφοφόρους με βάση την ικανότητα που διαθέτει να ανταποκριθεί στον ρόλο του συμβάλλοντας θετικά στο κοινωνικό σύνολο, και όχι λόγω των μικρο-εξυπηρετήσεων σε ημέτερους. «Να επιλέξουμε πέρα και πάνω από κόμματα αυτόν που θέλουμε να μας εκπροσωπήσει, τον άνθρωπο που έχει το πάθος, που έχει τη γνώση, που έχει τη δύναμη να υλοποιήσει τα οράματά μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τοποθετήσεις του για τα ενεργειακά, τον ανάβαλο, το τραίνο, την κοινωνική πολιτική, τον αγροτικό τομέα, τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, τη νεολαία, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους συνταξιούχους.

Μία ανοιχτή κουβέντα όπου ο Γ. Μανιάτης επιχειρεί να συνθέσει το μέχρι τώρα έργο του με το όραμά του για το μέλλον, αναφερόμενος μεταξύ άλλων σε όλα αυτά που δεν έκανε και θα ήθελε να κάνει για τον τόπο γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ
 
Backstage φωτογραφίες
PHOTO ANAGNOSTIS 2
 
PHOTO ANAGNOSTIS 3
 
PHOTO ANAGNOSTIS 4
 
PHOTO ANAGNOSTIS 5
 
PHOTO ANAGNOSTIS 6
Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata